Permis AM

Vosaltres, els que voleu aconseguir el permís de ciclomotor soleu ser els més joves que veniu a l’autoescola.

El nostres clients passen a formar part de la família de l'Autoescola Gresol i el nostre desig i la nostra responsabilitat és vetllar per ells, i de manera molt especial per a vosaltres que circulareu entremig de tota la resta de vehicles per primer cop. Per això donem molta importància a una bona formació de base, fomentada en la seguretat i el respecte i sempre adaptada a les necessitats de cada persona.

T’oferim la formació teòrica específica de ciclomotor en format intensiu i sempre amb formador titulat, per tal que et sigui més fàcil entendre les normes que regulen el trànsit i els comportaments i actituds que hem de mantenir com a bons conductors.

Les classes pràctiques de circuit tancat tenen una durada de 45, i es realitzen a la zona de pràctiques de la Mancomunitat Sabadell-Terrassa, que és el mateix lloc on es fan els exàmens.

El teu aprenentatge és un camí amb sentit que fareu junts tu i el teu formador, de manera que el procés sigui adaptat a les teves necessitats i tu sempre sàpigues en quin punt et trobes.